Mr. D.L.A.M. Pluijmakers

“Impossible is nothing. The court is yours!”

Daniël Pluijmakers heeft jarenlang als strafrechtadvocaat gewerkt in Flevoland. Voordat hij advocaat werd, was hij vier jaar werkzaam als griffier bij de sectie strafrecht van tegenwoordig de Rechtbank Rotterdam. Sinds 1 november 2017 versterkte hij de gelederen bij Karakaya Strafrechtadvocaten. Met ingang van 1 januari 2021 is mr. Pluijmakers als volledig zelfstandig opererende advocaat verbonden aan Karakaya Strafrechtadvocaten. 

Mr. Pluijmakers heeft veel ervaring in verschillende strafzaken uiteenlopend van moordzaken, gekwalificeerde diefstallen, criminele organisatie, hennepkwekerijen en de wegenverkeerswet. Mr. Pluijmakers heeft een scherp oog voor het oplossen van (complexe) juridische vraagstukken en streeft er naar het maximale resultaat te bereiken voor zijn cliënt. Daarnaast kan mr. Pluijmakers u ook bijstaan in de cassatieprocedures bij de Hoge Raad.

Heeft u een dagvaarding ontvangen, zijn uw goederen in beslag genomen door justitie, is uw rijbewijs ingevorderd? Dan is mr Pluijmakers uw man! Aarzel niet en neem direct vrijblijvend contact op. Snel handelen levert vaak het maximale resultaat op.

Mr. Pluijmakers staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden strafrecht en jeugdstrafrecht.

Bel: 06-5043 9184 Mail: