top of page
Herziening van de wetten

Mr. Ilja van Wijnen

Foto 2 Ilja_edited.jpg
Ilja van Wijnen

Ilja studeerde aan de Rijksuniversiteit van Groningen, waar zij de bachelor Nederlands recht en de master Nederlands recht met als specialisatie strafrecht heeft gevolgd. Gedurende haar studie heeft Ilja de focus gelegd op het strafrecht. Tijdens haar studie heeft zij in meerdere commissies gezeten bij de studievereniging voor strafrecht en criminologie, Simon van der Aa te Groningen Ook liep zij stage bij een advocatenkantoor te Deventer.... meer lezen

Ilja van Wijnen

Ilja van Wijnen

Strafrechtadvocaat

Kom in contact met Mr. Ilja van Wijnen

 055-312 50 15

+31 6 29 98 95 89

 vanwijnen@advocaatkarakaya.nl

  • LinkedIn
Meer lezen Ilja

Ilja studeerde aan de Rijksuniversiteit van Groningen, waar zij de bachelor Nederlands recht en de master Nederlands recht met als specialisatie strafrecht heeft gevolgd. Gedurende haar studie heeft Ilja de focus gelegd op het strafrecht. Tijdens haar studie heeft Ilja in meerdere commissies gezeten bij de studievereniging voor strafrecht en criminologie, Simon van der Aa te Groningen. Ook liep zij stage bij een advocatenkantoor te Deventer, gespecialiseerd in het strafrecht. Hier heeft zij de nodige praktijkervaring opgedaan door het opstellen van processtukken en inhoudelijk voorbereiden van de lopende zaken voor de zitting. 

Ilja haar kennis is niet slechts beperkt tot het strafrecht, ook heeft zij kennis opgedaan in andere rechtsgebieden. Zij werkte haar gehele studie als juridisch secretaresse bij een notariskantoor te Groningen en na het afronden van haar studie is Ilja werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor te Apeldoorn waar zij de advocaten ondersteunde op het gebied van familierecht en strafrecht. 

Sinds februari 2023 was Ilja als juridisch medewerkster werkzaam bij Karakaya Strafrechtadvocaten. Inmiddels is zij als strafrechtadvocaat verbonden aan ons kantoor.

Ilja is een gedreven strafrechtadvocaat met veel passie voor het strafrecht. Zij streeft ernaar om nauw contact met haar cliënten te onderhouden, zodat zij het persoonlijke verhaal achter de juridische kwestie kan achterhalen en kan uitlichten in de desbetreffende zaak. Zij onderzoekt met veel gedrevenheid naar de mogelijkheden in uw dossier om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Het belang van haar cliënten wordt door Ilja op de eerste plaats gezet. Daarnaast stelt zij bij de behandeling van haar zaken betrouwbaarheid, kwaliteit en een goede begeleiding voorop.

Ilja van Wijnen staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse
Orde van Advocaten op de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: strafrecht.

bottom of page