top of page
Groep advocaten die een rechtszaak bespreken

Tarieven

Rechtsbijstand door een advocaat moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Karakaya Strafrechtadvocaten maakt geen selectie naar inkomen en vermogen. Wij kijken hooguit of we ruimte hebben voor een zaak.

Gelet op deze kernwaarde behandelen we jaarlijks een vast quotum van zaken op basis van door de overheid gesubsidieerde rechtshulp (de ‘toevoeging’). Uw advocaatkosten worden dan betaald door de overheid. U betaalt slechts een door de overheid vastgestelde geringe (inkomensafhankelijke) eigen bijdrage.

Om te beoordelen of u hiervoor in aanmerking komt, kunt u de website van de Raad voor Rechtsbijstand raadplegen of contact opnemen met ons kantoor.

Als u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp, moet u de advocaat zelf betalen. De kosten van onze dienstverlening zijn inzichtelijk en transparant. De werkzaamheden worden in rekening gebracht op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief. Wij geven u vooraf een schatting van de kosten. Een vaste prijsafspraak vooraf behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u bellen naar kantoor op telefoonnummer 055-312 50 15 of een e-mail sturen naar een van onze advocaten.

bottom of page