top of page
Herziening van de wetten

Meltem Şahin

Foto Meltem website.jpeg
Meltem Şahin

Mr. Meltem Şahin is afgestudeerd in het strafrecht aan de Universiteit Utrecht, met de specialisatie criminologie. Daarvoor heeft zij al een aantal jaren in verschillende functies ervaring opgedaan binnen de Rechtspraak en uitsluitend binnen het strafrecht. Door haar ruime ervaring binnen de Rechtspraak kan zij zich goed verplaatsenin hoe een rechter naar een zaak kijkt en welke punten bij de beoordeling daarvan een rol spelen meer lezen...

Meltem Sahin

Meltem Şahin

Strafrechtadvocaat

Kom in contact met Meltem Şahin

 055-312 50 15

+31 6 31 49 89 49

sahin@advocaatkarakaya.nl

  • LinkedIn
Meer lezen Meltem

Mr. Meltem Şahin is afgestudeerd in het strafrecht aan de Universiteit Utrecht, met de specialisatie criminologie. Daarvoor heeft zij al een aantal jaren in verschillende functies ervaring opgedaan binnen de Rechtspraak en uitsluitend binnen het strafrecht. Door haar ruime ervaring binnen de Rechtspraak kan zij zich goed verplaatsen in hoe een rechter naar een zaak kijkt en welke punten bij de beoordeling daarvan een rol spelen. Dat is een groot voordeel bij het voeren van de verdediging en in uw zaak zal zij dat waar nodig en mogelijk inzetten. In 2021 maakte mr. Şahin de overstap naar de advocatuur. Bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Almere heeft zij rechtsbijstand verleend in strafzaken. De werkwijze van mr. Şahin kenmerkt zich door betrokkenheid, gedrevenheid en daadkracht. Zij vindt het belangrijk om samen met u op grond van het strafdossier eerst de juiste processtrategie te bepalen en daarna in actie te komen.

 

Sinds juni 2023 versterkt Meltem Şahin de gelederen van Karakaya Strafrechtadvocaten. Mr. Şahin behandelt uitsluitend strafzaken. U kunt dan onder meer denken aan mishandeling, diefstal, openlijk geweld, moord en doodslag, maar ook zedenzaken. Ook spreekt zij de Turkse taal vloeiend, waardoor in sommige gevallen geen taalbarrière hoeft te bestaan.

bottom of page