top of page
rechtbank

Facetten van strafrecht

Ons kantoor is gespecialiseerd in zeer complexe en grote strafzaken, zoals moord, doodslag, grote drugszaken, wapenhandel en georganiseerde criminaliteit.

U kunt onverhoopt in aanraking komen met het strafrecht. U hoeft er dan echt niet alleen voor te staan. Verzeker u van de hulp en bijstand van in ieder geval een strafrechtadvocaat. Bij ons bent u aan het juiste adres. Karakaya Strafrechtadvocaten is gespecialiseerd in het strafrecht. Dankzij jarenlange ervaring weten onze advocaten het beste resultaat voor u te behalen.

Bij ons is een eerste adviesgesprek van een half uur altijd gratis.

Onze zaken raken ook de overige facetten van het strafrecht. Denk hierbij aan mishandeling, bedreiging, oplichting, diefstal, fraude, witwassen, de wegenverkeerswet, de Opiumwet. Ook kunnen wij u bijstaan in zaken waarin het gaat om afpersing, tbs-zaken en strafrechtzaken op internationaal en financieel-economisch gebied.

Onze advocaten hebben een zeer landelijke praktijk. Dat betekent dat ze in alle gerechten van Nederland optreden voor hun cliënten en veel werk hebben. Dat maakt dat ons kantoor selectief is bij de inname van zaken om iedere zaak met volle aandacht en passie te kunnen behandelen.

Bent u, of is iemand in uw directe omgeving door de politie verhoord of aangehouden? Heeft u een dagvaarding ontvangen? Neem direct contact met ons op. Onze advocaten zijn ook buiten kantoortijd rechtstreeks bereikbaar.

bottom of page