top of page
Herziening van de wetten

Michelle Ooms

Foto Michelle Ooms achterkant wit_edited.jpg
Michelle Ooms

Michelle Ooms is in 2017 begonnen als MBO-stagiaire bij Karakaya Strafrechtadvocaten. Na één jaar stage te hebben gelopen, is zij vanaf 2018 werkzaam als juridisch medewerkster. Sindsdien heeft Michelle haar propedeuse HBO-rechten en haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen behaald. Momenteel is zij bezig met de master Strafrecht, eveneens aan de Radboud Universiteit... meer lezen

Michelle Ooms

Michelle Ooms

Juridische Medewerkster

Kom in contact met Mw. Michelle Ooms

 055-312 50 15

+31 6 81 47 85 47

 info@advocaatkarakaya.nl

  • LinkedIn
Meer lezen Michelle Ooms

Michelle Ooms is in 2017 begonnen als MBO-stagiaire bij Karakaya Strafrechtadvocaten. Na één jaar stage te hebben gelopen, is zij vanaf 2018 werkzaam als juridisch medewerkster. Sindsdien heeft Michelle haar propedeuse HBO-rechten en haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen behaald. Momenteel is zij bezig met de master Strafrecht, eveneens aan de Radboud Universiteit. Tijdens haar master heeft Michelle ervoor gekozen om naast haar strafrechtelijke vakken zich te verdiepen in meerdere (rechts-)gebieden. 

Naast de werkzaamheden op kantoor en haar master, kunt u Michelle ook vinden als vrijwilliger bij de Rechtswinkel in Apeldoorn waar zij burgers die met juridische vragen zitten helpt. Op deze manier draagt zij haar steentje bij aan de maatschappij.

Michelle is erg betrokken bij zaken en zet zich altijd volledig in.

bottom of page